Solid Surface

Solid surface is een veelgebruikt materiaal voor keukenbladen en badkamerbladen. Het is een verzamelnaam voor materiaal dat deels of volledig uit een combinatie van acryl of polyesterhars bestaat. Zoals de naam al aangeeft, zorgt dit voor een solide oppervlak. Er zijn geen poriën of naden, dat maakt een solid surface werkblad vuilafstotend en heel hygiënisch.

 

Het is beschikbaar in een uitgebreid palet aan kleuren, variërend van alle tinten wit, tot donkerdere kleuren. Het is zelfs in een graniet- of marmerlook verkrijgbaar. Bovendien is het makkelijk schoon te maken, is het een duurzaam gerecycled materiaal met een lange levensduur, voelt het prettig aan en houdt het de warmte goed vast. Het materiaal wordt zowel voor de zakelijke als de particuliere markt gebruikt.

Solid Surface

Hoogwaardige kwaliteit voor wastafels en keukens

Solid surface is dankzij de veelzijdigheid ideaal om mee te werken. Het wordt eerst in een plaat gegoten, Daarna wordt het verhit en kan het in vrijwel elke vorm worden gegoten. Of je nu een ronde, vierkante wasbak wilt of zelf een vrijstaand bad. Het kan geheel naadloos worden verlijmd, dit geeft een heel strak geheel, waardoor het lijkt alsof het uit één stuk bestaat.

 

Het materiaal is ook bekend onder de merknamen Corian of Krion. Dit heeft een soortgelijke samenstelling als solid surface, maar is inmiddels zo bekend, dat het als soortnaam wordt gebruikt, net als Linoleum en Trespa. Het heeft een hoge kwaliteitsstandaard en de fabrikant kiest uit welke verwerkers met Krion en Corian mogen werken. Wij zijn erg trots dat we voldoen aan de voorwaarden van de fabrikant en dit hoogwaardige materiaal mogen gebruiken voor onze maatwerk bladen.

Hoogwaardige kwaliteit voor wastafels en keukens

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in een keuken aanrechtblad of badkamerblad of heb je een andere maatwerkvraag? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel naar +31 (0)13 530 18 79.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan